holiday darling

Hej babes.

Imorse tog vi oss en tjugo minuter för sent till skolan, för vi hade ingen viktig lektion. Men sen hade vi prov i marknadsföring och det kändes som att det gick galant(känns de bra brukar det dock gå tvärtom för mig, någon som känner igen?). Det var kul att få träffa sin klass lite också, ändå, även om en favorit fattades. Ronja who has gone to the us. Grymt avis på dig Ronja.

Efter skolan åkte vi hem till Miranda, daarling är här över lovet. Så härligt att träffas och umgås. Vi hängde hos henne en stund innan vi tog en lunch på Nyfiket, med hennes lillasyster, lillebror och Simon.

Jag brukar nästan aldrig fundera på hur vi kan fortfarande vara så tajta trots att du flyttade efter nian, det är bara naturligt. Men när man tänker på det, så kanske det inte är självklart ändå, jag är iallafall glad att vi är det. You rock.

Min em. har jag hjälpt mamma lite att baka(hon och jesper fyller år i helgen). och så har jag typ stirrat i väggen(datorn), är lite trött. Pallar inte sova. Ska äta thaimat tonight, det blir super.

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback