kvällens

Har myst med mina två väninnor ikväll, Rebecca och Anna. Hade väl lite att catch up med varandra. Det var mysigt. Vi såg postkodmiljonären också, de visade härifrån Gällivare. Vi kikade på körslaget lite också, i brist på annat, medan vi satt och pratade. Ola är mycket snyggare där än han var när han var här, hehe.

De har lämnat mig för ett tag sedan mina vänner. Jag har just suttit och kollat några bilder från USA-resan som våran chaufför lagt upp på sin blogg. Det är alltid lika fint att se tillbaka på. Fan vad underbar den resan var. Allting var som i en dröm. Jag saknar alla, gemenskapen. Och jag saknar väldigt mycket att sova i våra "minibussar", det var bland det bästa. Eller att somna tillsammans med alla, de nätterna vi sov utan tält under stjärnorna.

Här åkte vi genom Monument Valley, helt amazing.

Och här var en av de väldigt varma nätterna då vi sov utan tält, han måste ha tagit fotot på morgonen medan vi fortfarande sov. Jag minns på kvällen innan vi skulle lägga oss, upptäckte vi kackerlackor just intill oss! Tur att jag sov med trygga killar runt mig, de är inte så fega. Och Anna som var lite av en djurexpert, tur att jag hade dig.

Ibland vill jag bara göra om alltihop, igen och igen och igen.

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback