miljoner till staden

Postkodlotteriet har ju varit här uppe i Gällivare i helgen och delat ut lite miljoner, 71.6 om jag inte minns fel. Så vi var ner på stan idag och tittade på några lyckligt lottade, vissa som fick ta emot ett par hundra tusen och andra ett par miljoner. Högsta vinsten var 11 miljoner. Det var ganska trevligt att se på, ballt med tvinspelning och sen var det ju känt folk på scenen, Richard med kompanjoner samt Ola som uppträdde(han var inte så värsta bra, inte så värst snygg heller, jag tror till och med han har tappat den fina dialekten som jag var förälskad i).
Sjukt mycket folk det var och tittade, trafikkaos när vi skulle därifrån och det kändes lite som att vara i en storstad. Härligt. Och apro på alla de miljonerna så känner jag inte ett dugg avundsjuka för de som vunnit, pengar gör trots allt inte en lyckligare och visst skulle det kunna vara fint om man vann men att känna ångest för att man inte hade en lott, eller inte bodde på den gatan är ju bara onödigt.
Vissa här är så himla giriga, roligaste kommentarerna på kurirens hemsida angående detta var väl "Va synd att inte hela vinsten gick till Gällivare kyrka. Tänk vad mycket gott dom pengarna hade kunnat gå till!" och "Andra Sidan(området som bl.a. vann) = Gällivares Beverly Hills = behöver nog pengar...".

Kommentarer
Postat av: Amanda

Fan att det inte var för ett år sen, med postnummer 98238 och att jag hade en lott!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback