på bättringsväg

Idag har min feber gått ner, så nu har jag ingen feber alls längre. Men känner mig fortfarande lite hängig och så. Så blir ingen skola imorgon (mamma:"du måste ha minst en feberfri dag innan du får gå till skolan").

Förutom legat i soffan, druckit mängder med olika sorters vätskor, ätit varmkorv de gånger ja lyckats få i mig mat, sett lite film och sovit.. så har jag också svimmat två dagar i rad. Haha jag är så himla söt just nu, igår när jag svimmade hann jag sätta mig ner innan men idag har jag ramlat och slagit i mig jag vet inte vart.

Har en öm bula i pannan och ett ömt skrapsår som ni kan se. Har även en bula på sidan om huvudet, ett blåmärke vid nyckelbenet och skrapsår på ena knäet. Det sista jag minns är att jag försökte stänga av kranen inne badrummet, men hittade inte riktigt rätt, allt bara snurrade.

Har även vart till vårdcentralen idag, tagit lite prover. Gud vad jag känner mig duktig, blodprov både i finger och armveck och det gjorde inte ens ont.

Minns inte sist jag haft feber faktiskt, och det var längesen jag var sjuk och borta såhär mycket från skolan. Som tur är har jag inte missat desto mer! Blir ju frisk lagom perfekt till lovet, haha. Nu ska jag fortsätta med mitt vilande och hostande. PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback