snart godnatt

Tog tag i en annan del av mitt plugg, en svenska uppsats om ett problem i samhället, ungefär. Jag valde ett problem som jag är ärligt talat jäkligt less på, alkohol. Det finns så mycket dåligt med alkohol, jag skulle kunna skriva tusen uppsatser. Föräldrar som dricker framför sina småbarn som inte alls förstår alls varför mamma plötsligt blivit så fnissig eller pappa så våldsam, alkisarna som hänger på stan och istället för att åtstakomma någonting i livet endast är kostsamma, par som bråkar i onyktratillstånd, fester spårar, slagsmål och misshandlar, ungdomar som ingen aldrig skulle kunna ana är beroende av alkohol men som faktiskt druckit varje helg i ett år nu..
Det finns en hel del, det här var ytterst få av alla problems.. För vissa kanske jag låter som en av jordens mest seriösa och kanske tråkigaste. Men varför skulle jag bry mig?

Ett litet sidospår kanske..
Det var en man som frågade ungefär 40 000 poliser om hur många som "bråkat" med en alkoholpåverkad. Ungefär alla räckte upp handen. Så frågade han hur många som "bråkat" med någon som rökt hasch. Tror ni någon hade det? nej ingen räckte upp handen.

Och ändå är alla så emot det. De kan supa sig redlösa varenda helg men tycka hasch är så jäkla fel. Det finns ingen logik i någonting. less man blir.

Shit, lite djupt kanske. Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback