söndag kväll

Hey you.

Min dag har varit helt ok. Ganska bra till och med. Började med en underbart skön dusch! Thaimat till frukost och sen fick jag med mig Nina och Miranda på intersport. Det var 20% på allt just idag, så jag tänkte jag kunde göra några kap. Och det gjorde jag. En jacka, lite träningskläder och sånt där.

Sen har jag firat min mamma idag, underbara mamma. Hon vet vad jag, vi, tycker om presenter. Visst hade jag kunnat köpa något fint till henne, men jag behöver inte visa min kärlek genom onödiga prylar. En blomma som vissnar? Och är det något annat hon vill ha, så tror jag faktiskt hon unnar sig det, har man inte lärt sig att unna sig saker efter fyrtio så spelar det nog ingen roll om hon får en massage utav mig. Tyvärr. Jag vet att hon uppskattar mig mer än vad jag kan köpa för hennes pengar och ge till henne och hon vet att jag tycker om henne ändå.
Grattis världens finaste ♥ Att veta hur otroligt mycket du offrar dig för oss, det gör att man känner sig trygg. Fast än jag hatar när du sätter gränser för mig eller tvingar mig att göra saker, när jag vet att grunden till det inte är något annat än att du vill att jag ska växa upp till en stark och självständig individ(som du skrev i dagboken när vi var små).


Kvällen har jag hängt med Nina, Miranda och Bella. Vicky kikade förbi ett tag och jag, hon och Nina låg och hostade ikapp. Alla tre med likadana "andningssvårigheter". Aah, annars låg vi mest och slappade i Bellas soffa och såg tv. Ensam mamma söker, jag har aldrig sett det innan, men det är ju bra. Faktiskt.

Oj vad klockan gick snabbt. Nu ska jag ta mig till min säng och skriva ner några ord på papper. Dagbok, idébok. Något i den stilen. Puss puss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag gillar också ensam mamma :) det är kul! Trodde aldrig det om dig.. Hihi. Puss

2009-10-26 @ 19:39:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback