Spinning

Det var himla skönt att träna ikväll. Tänkte köra rätt lungt eftersom jag just blivit frisk(eller hostade mig igenom passet) men kände att jag orkade köra på rätt bra ändå, ska väl ligga på zon 2(lugnt) men det blev mest zon 3 och lite 4. Det kändes i slutet, att det var tungt.
Annars var det grym musik också, bara nya låtar. Me like.

Efter det blev det en något sen middag, en dusch och sen har Rebecca varit här ett tag. Hon åkte dock hem för en stund sedan för att hon jobbar, jag tyckte hon kunde ge sitt jobb till mig. Jag känner att det fattas något i mitt liv, det känns så värdelöst ibland, och det är ett jobb som fattas. Vem som helst skulle nog anställa mig om de bara visste, trevlig och snabblärd, what else kan man behöva?

Jag skulle nog kunna jobba vartsomhelst (förutom sommarjobb åt kommunen!!). Kanske skulle ta och knåpa ihop ett CV? Varför har jag inga bekanta som behöver någon anställd på kvällar och helger.. Finns du där ute och behöver någon som är bra på det hon gör(kan lära sig allt) och är supertrevlig? Här är jag!
Hehe, jag skulle säkert vara jätteglad över mitt jobb när jag slutar fyra och har tonvis med plugg. Eller när jag måste stiga upp med tuppen på helgerna..

anyway, som Ronja sa(har pratat med henne på msn och det känns väldigt bra, miss her), jag hinner skaffa både jobb och pojkvän. Jag antar att det är okej att ligga hemma, sova till ett. Och som hon också sa, jag tränar ju. Jag längtar asmycket tills vi ska bli instruerade på gymmet. Då ska jag börja bygga muskler!

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback