tisdagen

Min dag har varit lugn och skön. Tjugo i tio fick jag slita mig upp ur den allt för sköna sängen. Efter frukosten kilade iväg mot Malmberget där jag skulle vaxa benen på Glada Fötter. Så det blev en skön promenad dit med P3 i öronen, för trots att min mobil är så oflashig en telefon kan bli så har den radio(måste fylla ipoden som legat på hyllan ett tag).
Det var skönt att få benen vaxade, eller skönt och skönt. Det gör ju hyfsat ont, men efteråt.

Hem tog jag bussen, trodde verkligen inte första gången jag skulle åka buss den här terminen skulle bli på lovet! Det är ju helt ok, mysigt och avkopplande att åka buss. När man inte har så mycket annat för sig, ja! Annars är det ju för segt.. tar dubbelt så länge, + att bussen går ju inte när man vill.
Jag har försökt räkna ut om jag skulle använda ett busskort nog mycket om jag hade ett, de kommer finnas dagar då jag måste ta bussen men det kostar 10 och innebär att jag måste åka 50 gånger för att tjäna på ett busskort. 50 gånger är ganska mycket, jag skulle kunna åka bussen 1 gång varje dag till slutet av januari. Och det känns inte troligt, i mars får jag eget körkort och då behöver jag inte busskort. Det är klurigt det här, jag får muta Ronja att bo hos sin mamma ett tag till och i december får vixan komma och hämta mig!


Resten av min dag har jag lyssnat på en intervju med Lars Winnerbäck som gick på p3, den var från 2006. Han är för skön, nästan så jag blir kär. Har suttit i min soffa som inte är täckt med kläder för ovanlighetensskull, med tända ljus, läst lite tidningar och sånt där. Bland annat den här lila cosmopolitan jag köpte i USA, jag är inte så duktig på att läsa tidningar.


Nu är min plan att städa undan i köket för snart kommer finaste mormor med palt! Så underbart. Sen ska jag skriva ut nio bilder till mina guldramar, tror jag.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback