resan till USA

På "språkresan" till USA då så var det med STS jag åkte. Innan var jag lite skeptisk mot dem, mest för att jag hört mycket dåligt om t.ex. EF. Jag är fortfarande lite skeptisk. Resan var verkligen kanon men det var ju ett företag i USA som höll i själva resan där så jag vet inte hur mycket de spelar in. 
En sak som vi blev ganska upprörda över var att STS tog ut 6500 kronor för mycket i valutatillägg, inget de kom på själva utan som man själv fick upptäcka. Det berodde på att vi bokat resan så pass sent att valutatillägget inte skulle bli lika högt. När vi talade om att det inte kunde vara rimligt osv lovade de oss pengar tillbaka utan ens en diskussion. Jag undrar hur mycket de tjänar på dem som inte "bryr sig om" att upptäcka sånt?
Sen tyckte jag personligen det var lite dåligt att man fick flygtider, memberchip-card och sånt bara några dagar innan resan. Jag upplevde helt enkelt att det var lite dålig information man fick från dem. Men överlag är jag nöjd! Alla företag har väl förbättringsmöjligheter och ingen är perfekt :) Den 6:e juli skulle vi samlas på Arlanda klockan 10.00. Jag, som missuppfattade transferbussen från hotellet inne i Arlandastad, sprang in på flygplatsen 10.20. Det var ganska pinsamt! men whatever. Jag hittade igen en tjej jag pratat med innan och polade med henne och annan på flygresorna mot USA.

Först flög vi till London, heathrow. Sjukt stor flygplats antar jag då vi fick åka typ tunnelbana för att komma till rätt terminal. Vi hann bara ta något att äta innan vi skulle på planet igen, mot Los Angeles.

På heathrow. Resan till usa var kanske ingen höjdare, innan man liksom hittat sina soulmates och någon att vara galen med.

Det var typ det värsta jag varit med om, flygresan på 13 timmar. När vi väl satt oss i planet och fått på bältena tog det en timma innan vi flög upp i luften. Några papper som skulle fyllas i osv. Sen var väl de första 6 timmarna okej, men när de var 3-4 timmar kvar fattade jag inte hur jag skulle klara det. Orkade liksom inte se någon fler film, sova gick inte fast jag hamnat längst bak med endast två säten bredvid varann. Ont i benen, knäna, ryggen och alla andra sov typ dessutom kände man ju ingen.Maten var faktiskt helt ok, jag äter ju det mesta.
Och fast än flygresan var jobbig så gick det bra och tillslut var vi framme i L.A., trötta och sådär lokaltid ungefär 22.00. Kom fram till ett fint hotell och det var väl tur att vi inte behövde ge oss ut i vildmarken på en gång.

Trackback