slut efter en torsdag

Hej vänner.

Jag måste möblera om, städa lite mer och sånt där i mitt rum så jag kan flytta tillbaka in dit. Sover verkligen inte som den prinsessa jag brukar göra i denna 90s säng. Men annars är det gudomligt mysigt, en rosa barn lampa, en barn-bård med små flickor, en tavla med pingviner som mamma målat och en affish med fiskar på, inne i själv "sovalkoven" alltså.

Idag har vi väl haft ganska chill skoldag, trivs verkligen med mina classmates. Men filosofi är inte min grej! Vad spelar det för roll om ett träd är ett träd för att det är ett träd eller om det är för att vi har lärt oss att det är ett träd? något om språkfilosofi. min bror hade lösningen på det, hasch, då får man djupa funderingar!

Efter skolan när vi gjort lite ärenden följde Ronja med mig till glada fötter där jag vaxade mina ben. det var första gången och det var smärta! men totalt värd smärta ändå.
Sen hann jag bara hem, äta lite innan jag åkte iväg till ridningen. Den gick inte bra idag! fick typ jobbigaste hästen som ville svänga och börja springa lite som den ville. Jag hade verkligen ingen koll. men men, jag kan väl bara bli bättre. Hade aldrig pallat rida/sköta hästar och sånt flera dagar i veckan.
När jag kom hem tog jag en kortare springtur, det var ju bara... två månader sedan sist. Konstigt att det var jobbigt eller? men en början är alltid en början och oftast jobbigast.

Nu ska jag krypa ner i sängen och somna så gott, wonderful. puss ♥

en skön låt också..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback