vilken måndag

Min dag började bra, var pigg och glad när jag steg upp halv sju. Hur troligt är det liksom?
Och att jag fick skjuts till skolan av mamma var guldvärt, eftersom att ingen annan började åtta.
Det gick till och med bra på matten, men jag gissar jag använde all min energi då. För sen blev jag superirriterad på byta-indvals-tanterna i skolan, de är så sjukt sega och virriga så det finns inte! Jag hade seriöst lust att kasta min mobil i väggen när jag satt och väntade att deras kafferast skulle ta slut... SKJUT DEM! jag kommer inte ens får indvalet på fredagar säkert...
På rättskunskapen orkade jag inte koncentrera mig, och på småföretagandet blev vi alla som slagna i magen. vi som trodde så på våran idé, men man måste tänka sjukt kritiskt!
Svenskan var mest frustrerande, ville bara lägga mig ner och dö. Och så fick vi en uppgift att skriva någon novell med inslag från romantiken, fast att skriva när man är arg och sådär är ju iofs ganska bra. kom en bit.
Och på religionen gissar jag att jag var totalt slut, för jag somnade. Och när jag vaknade upp så slutade vi, då kändes allt lite bättre. men jag är fortfarande trött!

har ätit lite wokgrönsaker, sallad, ett ägg och soya yoghurt med cashew och pinjenötter i till middag, nu är jag redo för yoga. det kan behövas.

Kommentarer
Postat av: jennifer

Ja, ja det blir nog bra.... /// MA


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback