bad girl vs. good girl

hey babes.
Imorse hoppade jag i mjukiskläderna och åkte till skolan för två lektioner, slutade hyfsat tidigt så har ägnat några timmar av dagen åt plugg och leta balskor. Det är nog sant de där med att man blir sjukt oeffektiv när man "multitaskar" (flera grejer samtidigt på datorn + mobil, radio osv). För man kan sitta i typ fyra timmar, få lite plugg gjort och mest massa skit.
Men bättre lite än inget va?

Det + att jag tog mig till gymmet idag var ju riktigt good girl credits. Det var ett par veckor sen jag sist var på gymmet, har inte haft någon träningslust vad jag trott.. men idag så! Och när man väl är där är det ju underbart, det gäller väl att ha det som en vana.


Sen har jag varit lite bad girl också. Lagt mig i solariumet på jag vet inte huur länge sen det var. Ett år sen säkert? Solarium är verkligen B, det känns riktigt 80, 90-tal över det. Typ ofräscht och ohälsosamt. Men man kan ju inte hjälpa att man är snyggare med lite färg?


Har umgåtts med anna under kvällen och nu är jag galet trött. Jag är nästan jämt trött. jag är så jäkla dålig på att gå och lägga mig på kvällarna och nuförtiden går jag gärna upp tidigt även på helgen (eller jag har ju inte tid att sova länge, jobbar osvosv). Så ska ta en kopp te och sen krypa i kojs.

Jag är såå sliten just nu alltså, men imorgon blir det ändring på det - på alla sätt och vis! PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback