för kärlek är så jäkla svårt

Vem har inte haft kärleksproblem? Och vi har alltid minst en vän som har det lite jobbigt, förvirrat eller besvärligt med kärleken. Sjukt egentligen med något som kan orsaka det underbaraste och det mest hemska känslorna. Något som kan vara helt fantastiskt eller så sämst att du vill cutta dig själv i handlederna.


Och till saken.. det finns aldrig någon som kan säga hur en annan människa ska göra i en situation där känslor är inblandade. Man kan ge tusentals råd om vad som vore bäst eller vad som vore enklast eller vad hon själv skulle gjort, och så vidare. Men jag upptäckte idag att, det känns som att det inte finns några tips när det gäller kärlek, för kärlek är så jäkla svårt.Det var några kloka ord från en hemskt fin människa. Och det är så rätt. Det finns egentligen inga tips. Det är upp till var och en. Men man behöver ändå sin bästa vän vid sin sida när man sitter och grubblar över sina beslut, även om hon inte kommer med några "kloka råd".
Vi kanske kan prata i flera timmar om situationen, fram och tillbaka, utan att komma någon vart. Och det kanske känns bra för stunden, kanske man rört om lite i virrvarret av känslor som trasslat sig inne i huvudet, men i slutändan är det upp till dig själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback