sushi och partybuss

Åkte upp på afterskin i eftermiddag tillsammans med Mirri, som supit bort både mobil och plånbok under gårkvällen(duktig tjej). Efter någon timma där i trängseln så var vi påväg hemmåt igen. Men då blev vi stoppade av två snyggingar som hade andra planer för oss. Vilket slutade med att jag har fått agera minibuss-chaffis x antal timmar ikväll.

Var på middag ett par timmar under kvällen också hemma hos mina chefer. De är sjukt härliga och hela gänget jag jobbar med är roliga. De bjöds på hemmagjord sushi som var så jäkla god. Jag älskar ju sushi men får det alldeles för sällan.


Efter det har jag kört runt med partbussen över hela stan. Svårt att tro att vissa faktiskt är kring 25 och inte just fyllda 20.... Börjar tvivla på om en nog mogen kille, som inte är över trettio, faktiskt existerar. Hojj, det är sjukt. Det är underbart att jämt och ständigt bli påmind om varför jag vill flytta härifrån snabbast möjligast ;) Nä nu ska jag inte vara sån, men ärligt talat, ibland känns det som att jag blivit helt felplacerad.

anyway, lät linnea ta över ratten och nu är jag hemma och ska sova så jag orkar jobba imorgon! puss och godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback