tandis

Imorse blev det lite lättnad hos tandis, läget är dock inte helt stabilt ännu. De tog bort ståltråden som varit bakom framtänderna för att stabilisera och gjorde en skena istället som jag åkte tillbak på eftermiddagen och fick fastlimmad för 2.5 månader framåt! Haha, man kan inte annat än skratta när man ser mig le, ska lägga upp en bild någon dag. HOW CUTE alltså.


Mina söta kanintänder, de är ett minneblott.

Man blir verkligen härdad av att gå igenom sånna här saker.. Flera "skräckupplevelser" hos tandläkaren, och där är det inte bara att bita ihop, haha. Jag har blivit van vid dem nu, ligger i tandläkarstolen och skrattar mest, skämtar med sköterskorna. Och när det gör ont och det känns som att de ska slita ut tänderna eller skära sönder tandköttet, då är det bara att be strong.

Jag: "Kan man sola med den här då? Typ solarium?"
De: "Hahah, den smälter vid 200 grader så du kan nog göra det mesta, eller vad har du tänkt göra? Haha"

Och innan jag ska gå..
Jag: "Hur är det med alkohol, hur försiktig bör man vara?"
De: "Oooj, den försvinner direkt om du dricker alkohol! hahaha. Nej men du bör väl vara så försiktig att du inte ramlar igen".
Jag: "Det har jag lärt mig efter detta ja.. hahah"

En sak är säker, vare sig mina tänder växer fast igen eller vi får stoppa in nya, så kommer jag resten av mitt liv ha detta mysterium att grubbla över. Vad som egentligen hände den där kvällen efter x glas champagne och en sexa tequila i baren...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback