tentan

Är det såhär livet jämt kommer vara? Att för varje steg man tar så inser man hur lätt man egentligen hade det innan. Nu när jag pluggar på högskolan kan jag se tillbaka på gymnasiet som en enkel tid, men det är förmodligen för att man inte minns exakt hur det var.

Apro på hur jobbigt vi har det.. hehe.. Tentan imorse var en chock, började nästan skratta för jag trodde verkligen att det var ett skämt. Vart var income statementen och cash flowisarna?! THANK YOU GOD. Tog ca 30 min att gå igenom hela, sen tog jag en extra halvtimma till att äta lite russin och dubbelchecka svaren några gånger. Men förväntar mig inget A heller, slarvfelen kommer vara några stycken!

Det värsta med en avklarad tenta, är att vi har en kvar. Micro economics. Gud hjälpe mig.
Jag är så trött att jag kan dö.

Jag och freddie hängde iallafall kvar till halv 6 i skolan. Bra jobbat även om vi kanske mestadels låg på varsin soffa och skvallrade om massa trevligt! Det är ganska alldeles för ofta vi spårar iväg in på något trevligt samtalsämne..

Nu ska jag bita ihop käkarna allt vad jag kan (inte framtänderna), upprepa snart-ledighet-snart-ledighet-snart-ledighet i mitt huvud samtidigt som jag försöker hålla ögonen öppna till micro boken's ljuva text!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback