Året 2009

Förra året började ganska fint, eller lugnt. Hur vi firade in 2009 var lite komiskt nu när vi ser tillbaka på det, inte en helt lyckad nyårsafton, men en kväll vi kommer att minnas. Precis som natten till 2010's första dag. Annars var början av året en tid då jag umgicks mycket med Lisa, det var tiden då vi var som tightast och det var trevligt. En och annan partykväll han vi med också.


Jag, Nina, Ronja, Vicky och Amanda hade roligaste kvällen i Marcus lght också.

Vintern fortsatte
ganska lugnt, tre av mina vänner fick körkort och under sportlovet åkte jag en vecka till Göteborg. Världens bästa Göteborg. I mosters nybyggda, underbara hus. Jag tränade första gången på SATS (kind of fell in love). Och vi hann även med må bra-mässan. På min födelsedag den 5e mars blev jag först väckt med smoothie (smart drag av moster eftersom jag under den här tiden aldrig åt sötsaker), under dagen gick jag ensam på stadens gator och shoppade, helt perfekt.När jag kom hem igen hade jag ett gulligt kalas med massvis med fika, det är ju så kul att baka. Man hade nästan kunnat tro att dresscoden var vit för kvällen, right?


Januari-april var nog annars en ganska jobbig tid. Men när våren närmade sig började inte bara dagarna utan mitt liv också se lite ljusare ut. Jag minns en fin helg i Luleå hos min bästa Elin. Och jag gick runt i min randiga tröja från Zara som kom att bli favvis tröjan ända fram till och en bit in på hösten.

Min randiga tröja som jag blev kär i vid första ögonkastet och precis som jag anade, flyttade in i. Att en tröja kan vara så underbar.

Sen blev det slutet på april och vi firade in våren med en underbar valborgshelg. Två kvällar i lokalen vi hyrt ett stort gäng tjejer, med tema indian/pirat/krigare och andra dagen seglartema. Det var en fin helg absolut. Jag kommer nog alltid att minnas den.Maj fortsatte
som är väldigt fin månad. Det blev varmare och vem är inte lycklig på våren? Jag hängde även mycket hemma hos en kille som jag träffade då. Det var grillkvällar och ljusa nätter, cykelturer mitt i natten och sånt där mysigt.
Och genom att lyssna på dessa två låtar är det som att jag är där igen.
Skönaste remixen av bom bom pow, som var min ringsignal på den tiden. Och mickey avalon's låt som jag lyssnade hela sommaren, en typisk jag låt.


Vips så var det skolavslutning. Att se stundeterna fick mig att längta men också tänka hur mycket jag kommer gråta på min egna student, sjukt. Annars var den dagen awesome! Hade väldigt kul. Och sommarlovet kunde inte börja bättre.
Men följande dag var jag helt förkrossad. För att min bästa vän skulle flytta till andra sidan jorden ett tag och för att killen jag just träffat också skulle flytta. Sometimes, things are just not meant to be.Aa jag var lite ledsen ett tag, inte så länge, till kvällen bara kanske. haha.
Och sommaren blev den bästa. Inte särskilt många trippar, men USA i tre veckor med världens skönaste gäng. Lite luleå kalas och piteå dansar och ler och sånt där. Jag hade hemskt gärna besökt Göteborg, men det hanns inte med. Och det är väl OK, jag fick ju ändå se a lot of the US.

En beach i L.A.

På en klippa med vy ut över the Grand Canyon

I monument valley

När det var för varmt för att slå upp tälten sov vi under stjärnorna

Och här rusar vi genom New York's gator och shoppar

I slutet på augusti
hälsade jag på Elin i luleå och det blev inte riktigt som planerat när man träffar på någon smått störd sådär ni vet. Det var trevligt anyway. Sen började skolan och vi körde igång med årets första, kanske lite inofficiella, studentfest.
Skolan rullade igång och hösten är ju ganska mysig ändå. Vi fotade massa fina höstbilder, klädde ut oss till grisar på skolfotot, åt kräftor, hade halloweenpartaj. Och när vintern kom firade vi Vickys födelsedag i Luleå på Lars Winnerbäck och efter det drog jag runt på äventyr i staden där jag stötte på Lasse himself och fick mig en kram.


Vi hade endel roliga kvällar under november också. Sen kom december med allt det mysiga som hör julen till. Trots att jag inte fick någon riktig julkänsla förrän, ja jag minns inte?, så var det fint.


Nyåret firades me de flesta av de bästa! And that's it.
Nyår 2008

Nyår 2009Hade velat visa tusentals fler bilder från årets alla cirka 5600 bilder.
Iallafall, sammanfattningsvis var 2009 ett bra år! Inte såå stora förändringar, inga särskilda drastiska händelser men mycket skoj. 2010 däremot gissar jag kommer bjuda på endel totalförändringar, vi får väl se.


Kommentarer
Postat av: Leia ♥

Kul med en års resume =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback