familjen S

Vi har ofta väldigt mysiga middagar jag och min familj har jag kommit fram till. Alltid på helgerna har vi tända ljus och då äter vi också nästan alltid tillsammans. På veckodagarna äter vi ofta tillsammans och har ibland tända ljus. Det är ju ganska mysigt. Sen på helgerna äter vi ju också asgod mat. På fredagar blir det många gånger tacos (av älgfärs givetvis) och på lördagarna, älgkött/stek vad-det-nu-heter, eller lammkött eller vad vi nu kan tänkas hitta på. Något typ av kött och klyftpotits, samt grönsaker i ugn.
Sallad har vi också till alla måltider. Och pappa har alltid massvis med lök i maten, om de inte är vanlig så vitlök(vitlök kan man ha i nästan allt, jag lovar). Alla sorters lök är supernyttigt!

Att tänka på sånt här får mig att undra hur jag ska palla bo själv? Jag tror jag får lära mig att orka laga mat. Eller nåt. Och laga mycket mat när jag väl lagar, för det är jag van att äta, rester. Det är hur smart som helst. Fattar inte att fler inte gör så.

Det här lät ju hur bra som helst, det är det inte alltid. Jag har väl klagat lite föör mycket på maten ibland, det tar ju en himla tid att laga god och mycket mat, fast det är värt det. Men när man är fjorton och vill hemifrån så snabbt som möjligt kan man tycka att det suger att få middag klockan åtta. Ungefär. Eller så hatar man morötter i maten, bara för att. Eller så blir det för starkt och man bara måste klaga.
Fast ibland hade jag önskat lite mer variation. Men det är helt okej annars.

Kommentarer
Postat av: ellan

sv; åh, tack så mycket :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback