the girls night, resfeber och en utbytesstudent

Igår hade vi trevligaste och roligaste kvällen. Ungefär tio tjejer at Ronkens. Lite spel och sånt där. Det ångrar jag inte att jag gjorde trots att jag tänkt ta min hel helg med mig själv. Ronja bor nästan i Malmberget och på kvällskvisten bestämde sig jag och två av mina mates för att gå hem i femton minus! I leggins och stövlar, helt okej, men lite kallt.


Idag har jag varvat mitt packande med djupa andetag för att lugna ner mig själv (gaah, panikpanik måste packa-måste göra de och de aah ni vet). Och telefonen har ringt en massa också. Bland annat pratat med en tjej jag och pappa träffade på Island som bor i Uppsala. Hon har pluggat juridik, vilket är någt jag funderat på.

Ikväll har jag och ronken varit hemma hos Lisa, fast hon är ju i Australien. Men vi hälsade på utbytesstudenten som kommit för att bo där nu. Tash heter hon och är väldigt söt och trevlig. Chockad över kylan och snön, hehe. Vi visade henne vad en spark är för något och berättade en massor av andra saker.
Hon ska börja i samhällsettan nu på tisdag tror jag, så ta hand om henne. Vi ska nog också kunna visa henne staden. Trevligt att få öva på sin engelska också, tar väl ett tag innan hon lär sig svenska, hon tror hon aldrig kommer klara av det men det gör hon nog!

Nu är det bed time . PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback