living the dream

Har haft världens toppvecka med mina nio brudar i grekland. Shit allt har varit så bra och vi har bråkat mindre än vi gör hemma ungefär... högst oväntat. Har skrattat tills vi fått ont i magen och hittat på endel bus, ätit bästa maten, druckit drinkar och shots och dansat på bardiskarna, solat och badat i poolen varenda dag (havet var föör kallt och stränder är så sandiga). och så vidare, det som hände på kreta stannar....


Har 950 bilder från veckan, endel ska jag lägga upp så fort jag orkar. Är så fruktansvärt trött just nu. För inte åkte jag hem och sov när jag kom hem till gällivare igår 23.30, nej det var snabbt in i duschen och en timma senare gick jag och Jennie ner till grand, studenfest med sverigetema. Härligt med singelvänner som aldrig bangar! me like.
Var mycket folk och lång kö.. men det var helt ok ändå.

idag har jag hängt med elin som färgat mitt hår och prövat balfrisyr, åh vad bra att ha en bästa vän som är frisör! bra att ha en vän som är så bra överhuvudtaget som elin är :) nu tänkte jag ta en tidig kväll och ladda för en grym vecka, shit, händer det här verkligen? att leva drömmen är verkligen som att leva i en dröm, nyper mig själv ständigt i armen för att se att jag verkligen är vaken... nästan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback