the Grand Canyon

Från Las Vegas åkte vi rakt ut i ingenstans ungefär, till det som jag skrivit i min resedagbok "amazinga landskapet i Grand Canyon". Där emellan passerade vi route 66! En ganska känd väg vad jag ha förstått, vet inte riktigt varför, vet bara att i filmen Bilar ska det föreställa route 66, annars var det bara öken och ganska öde.
Jag åt också mitt livs äckligaste kycklingsallad. Men det var bara att äta, man fick ta vara på mattillfällena under resan
Väl framme i Grand Canyon var det första vi skulle göra, en hellikoptertur över hela spektaklet. Det är dock ingen tur jag skulle göra om, trots att det var SÅ ballt. Men, med höjden och allt, så är det lätt att börja må illa och även kräkas. Landskapet är fantastiskt vackert, men efter att ha fått smaka på den hemska salladen ännu en gång skulle jag nog inte frivilligt flyga där över igen.

Blir lite yr av att se tillbaka på bilderna till och med...

Trivdes bättre på marken när vi hikade ner i canyonen, som vi fick göra dagen efter. I sån galen värme. Det var jobbigt och jag var rädd för ekorrarna(?), men det var ändå härligt. Upplevelse liksom.

Mina skor är fortfarande lite röda efter den promenaden...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback