friday, friday

Aa egentligen innebär väl inte helg jättemycket vila när man pluggar på högskola, antingen är det party eller så bör man plugga, oftast bägge delarna! Men i helg ska jag inte festa, och inte plugga överdrivet mycket(nästa helg dock ska jag gräva ner mig i böckerna, och hela veckan för den delen). Men DENNA helg så kommer mami dear hit!! Hon borde dyka upp alldeles snart.. ska bli supermysigt.

Idag hade vi seminarie mellan 13 och 15, men jag var uppe redan klockan tio och gick ut på en morgonprommis tänkte jag. Men det blev ett tyngre motionspass på 30 min, prom/jogg och intervall i backe(perfekt att bo i ett backigt område ibland).
Dock glömde jag bort hur slut man blir om man inte äter något innan... hade tänkt köra lite styrka också men det är stört omöjligt kan jag lova.


Seminariet i skolan var rätt kul ändå, hälften var investerare(jag var det) och hälften entreprenörer som hade ett företag som var way to orealistiskt, så skulle de få oss att vilja investera i deras idé(som var ganska kass)! Min grupp var den enda som faktiskt gjorde det. haha...
Visst har jag snyggt skal till min iPhone förresten? Han har fått namnet Leofonk. Haha!


trevlig helg på er, i norr och söder och barcelona eller vart ni nu befinner er!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback