idag är en ny dag

Idag är jag ganska pepp på plugglivet i Jönköping igen. Igår kändes det döjobbigt. femhundrasjuttioelva uppgifter och sidor att ta sig igenom - men idag har jag tagit styrningen över upplägget! det är inte såå mycket, det ska nog gå bra. Det måste det göra - vill man så kan man! och damn, jag vill.

Har haft en kaosartad lektion imorse, eller två faktiskt. De löste sig tillslut.
Och sen har jag suttit med min new venture-grupp i tre timmar och diskuterat. Det känns faktiskt riktigt bra! Tror våran idé kan bli succé. It's all about the marketing!

Och nu har jag ägnat lite tid åt viktiga och inte lika viktiga (men väldigt nödvändiga) grejer. Sorterat i min pluggmapp och läst igenom lite om host company-uppgiften. Renskrivit lite anteckningar. Och så fått skriva av mig på rookie(ronja), samt mottagit viktiga SMS, eller roliga kanske jag skulle säga. haha.


Guud vad jag saknar att prata med dig dagligen i flera timmar! Alltid något viktigt att berätta, och ibland väldigt oviktiga saker också. darling darling. ibland undrar jag varför man flyttade ifrån alla de man älskar mest?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback