skola, träning, tvätt, mys and so on

Igår var en fin dag! Jag o ett par brudar åkte till a6 efter skolan, åt lunch på ikea! 16 kr för köttbullar och mos, så perfekt! Sen hittade jag ett par sko, också så perfekta(och välbehövliga, 3 skor på 3 veckor är väl ookej? hehe). Hängde på mirandas jobb, cafe Olsen Twins, tills hon slutade.
Var hem uppe på berget en sväng och duschade och så sen åkte jag till Ellen, fast ellen är inte hemma men vi är ändå alltid välkomna här, hur gullig är inte hon? Blev färga håret- och filmmys med några flickor och en noffen som snarkade så sött. Sen fick jag sova på soffan!

Idag har jag och supersöta sara uträttat massor av bra saker i skolan! fick gratis fika på campus också, kunde inte bli bättre. Efter gick jag till friskis och tränade där för första gången, rätt lugnt, bara styrka överkropp i och med inte helt friskt + knät. Annars är gymmet riktigt fräscht, stort och öppet! Lite jobbigt i början att lära sig alla maskiner etc. men annars så grymt!

och eftermiddagen har jag ägnat åt plugg o tvätt! känns som att jag ska ägna lite mer åt plugg nu framöver, fyfan ni ska se böckerna jag fick idag.. jaja, det löser sig! no worries. nu är jag hemma hos ellen igen och har haft kvällsmys framför idol med miranda, linda och nina! och noffen på ett hörn då. ikväll är det min tur att få dela säng med miranda, noffen får ta soffan.

mm, jag trvis här. puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback