ännu en dag av lärdom

Avslutar min dag med ett samtal med min kära bror på skype. Och gud vad jag får känna mig dum och skratta åt mig själv. Just nu har han tagit in en vän (enligt min bror, världens bästa person att fråga om man behöver veta något om någonting, och då säger jag "alltså som du, fast ännu bättre?") i samtalet som håller på att lära mig allt jag behöver veta (eller ja åtminstone vem Chuck Norris är).Ett 'ekomom'skämt ni vanliga dödliga kanske inte förstår och jag har säkert massvis med läsare som inte vet vem Chuck Norris är heller.. isåfall, googla! Den här kommentaren är till Club Caj's tävling om bästa Chuck Norris skämtet, haha.


Jag förstår inte hur jag lyckas med att missa saker, som för andra, är så himla självklara?

Ännu roligare är det att prata engelska med min bror, han chockas ständigt över mina engelska kunskaper och det faktum att jag läser ett program helt på engelska. Min bror tog både all allmänbildning och språkkunskaper ifrån mig när vi var små får jag säga till mitt försvar!

Kommentarer
Postat av: RMK

Storebröder har en tendens att vara steget före ;)

Postat av: Kerstin

Glömmer aldrig när du hade börjat lära dig engelska i skolan och uttalde "Sir" första gången, hemma och Jesper i närheten... du skulle se blickarna vi gav din storebror. Du skulle sedan se storebrors svårigheter att hålla sig för skratt och från att kommentera... kram

2011-02-09 @ 06:43:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback