i en paus från verkligheten

Lite dåligt här på bloggfronten, har varit busy med att pausa verkligheten och ha det gött. Har upptäckt hur sjukt obra det är att bo två minuter från stan.. och tänkt att i mars, i mars - då blir det skärpning (tentaplugg, träning, shopping-stopp).

Vaknade igår och var hemskt osugen på utgång. Efter alla dessa partykvällar kände jag att nä. Men det behövdes bara ett glädjande samtal och en sväng till JIBS puben för att jag snabbt skulle ångra mig och gå hem och byta om till ett par axelvaddar (kvällens tema på Club Caj).

Och det blev toppenkul! En mysig förfest och sen hängde jag runt med söta Amanda hela kvällen, på dansgolvet och sådär. Och så lurade hon med mig på en kebabtallrik, fyy jag äter aaldrig nattmat! Men det var ju kanske lite gott.


Efter några timmars pratande och berättande av hemligheter hemma hos mig så somnade vi så sött och vaknade inte förrens halv två idag. HALV TVÅ. Jösses amalia.

Och nu precis har vi börjat våran dag med en supermysig frukost. Planerna för dagen, eller ja kvällen, är nog bara fortsatt mys och ladda om för morgondagen! PUSSKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback