inspirerande torsdag

Hade en trevlig dag på JIBS igår helt utan plugg. Hängde med några fina och var på två väldigt inspirerande föreläsningar. Som handlade om hur viktigt det är det här med att nätverka och att man hela tiden 'säljer sig själv', eftersom man är ett varumärke som man kan lägga fram på olika sätt, utifrån vem man är och vad man vill uppnå.
Ganska intressant när man funderar lite djupare på det.
Jag förstod också lite varför jag faktiskt skriver blogg ;) och insåg även hur glad jag är att jag flyttat ner hit till en av Sveriges metropoler!Ett annat konstaterande vi gjorde dagen till ära var att - vilken tur att freddie inte behöver bära glasögon, hennes IQ stiger med alldeles för många siffror av ett par riktigt coola glajjer.


Det var NextStep som höll i föreläsningen under deras PreSteg och här är min fina Emma som är en del av det teamet! Tre snyggingar i ett inlägg - inte dåligt.

Puss

Kommentarer
Postat av: Emma

Ja, jag har också kommit till insikt med en massa bra saker. Till exempel att jag gillar Jönköping för att jag diggar er så mycket. Ni är bäst! Konstigt att jag inte fått bliderna från dig ännu? undra om de har fastnat i cybervärlden någon stans :/

Postat av: lisa

ni är riktigt snygga allihop måste jag säga :) och visst gillar man jönköping för att ni finns här!! men bilderna är säkert borta emma, dagens läxa om något är väll att cybervärlden kan man inte lite på ;)

2011-02-04 @ 13:28:48
Postat av: jennifer

gullisar!

2011-02-06 @ 17:07:45
URL: http://jenniferjempan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback