det här med ett nytt år

2011 har just börjat och jag har knappt hunnit märka det. Jag stressar runt bland familj och vänner, intriger o draman, sjukt mysiga stunder och allt det där som hör livet till. Det kommer vara alldeles för jobbigt att lämna Gällivare i veckan, tur att jag får göra två stopp hos några älskade innan jag når min slutdestination - Jönköping.

Jag är så tacksam över hela mitt lov och alla som får mitt hjärta att le varje dag. Men det känns inte som att jag räcker till. Hur förklarar man för människor att man älskar dem till månen och tillbaka, om inte mer? Fast, jag tror att ni vet det. Trots mina drygt 3 veckor hemma har det varit svårt att få tid till allt, jag kan tycka att det är lite synd att mitt liv tvingas fortsätta så långt hemifrån, men jag vet att det är värt det.

I vilket fall, jag har satt upp några mål för 2011, som nyårslöften fast mål. Löften är trista, mål är något man vill uppnå och mår super av! Strax ska jag rivstarta mitt år för allt är inte som det ska just nu. Träningen är verkligen prio ett. Alla gör vi misstag och alla har vi svackor. Ibland får man förlåta ibland får man glömma och starta om på nytt!
Och att en belöning väntar på en vid målets slut gör en inte mindre motiverad!


Kommentarer
Postat av: Cornelia Tonéri

Bra beslut!!! Kul att du vill hänga med på rivstarten, jag uppdaterar listan med ditt namn och länkar till dig hos mig. Välkommen i gänget. All information om Rivstarten och den senast uppdaterade deltagarlistan hittar du här: http://corneliatoneri.blogspot.com/p/rivstart-2011.html.

Kram och pepp

2011-01-09 @ 18:17:21
URL: http://www.corneliatoneri.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback