life is beautiful, you are beautiful

Alltså jag tror på det här med balans i livet. Vissa är rika, snygga, lyckliga, omtyckta, vältränade - men sällan någon som är en kombination av allt detta utan vi har våra dåliga sidor, våra oturs händelser i livet, svackor och skavanker. Och lyckan sitter definitivt inte i att vara typ snygg eller rik, och lyckan sitter inte heller i att allt ska vara på topp. Man kan slå ut ett par tänder eller skada några knän (eller faila en tenta, bli dumpad av pojkvännen..) och ändå vara världens lyckligaste.
Det handlar om att se det fina i sitt eget liv. Och ibland är man så övertygad.
Som ikväll.
Visst har jag varit med om endel dåliga saker, men det kanske är därför jag även har blivit tilldelad jordens mest fantastiska och underbara människor?

Ni anar inte. Mamma och pappa, så kloka, vettiga, stöttande och sjuuukt fina! Min bror som har svaren på alla mina frågor och är världens klokaste, jag hade inte varit någonting vettigt utan dig! Moster och familjen som ställer upp till tusen, jag är tacksam till månen och tillbaka - hur skulle jag överleva utan er? Och, alla mina vänner, i Gällivare, Luleå, Jönköping, Umeå, wherever... Ni är minst lika guldvärda.

Peppar peppar ta i trä, jag vill inte att ni ska försvinna ifrån mig, ok?Eller så är det bara så, you get what you deserve ;)
Så ja, simpelt, behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentarer
Postat av: Frozen

Jennifer, du är verkligen en person som förtjänar det bästa.

Postat av: Kerstin

Finner inga ord för hur fantastisk du är på att omvandla tankar till skrift :-)

2011-01-27 @ 22:39:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback