mitt 2010, januari - april

Det känns som att 2010 har innefattat så mycket att det krävs en uppdelning av min resume på tre delar. Kanske mitt längsta år någonsin? Och bland de bästa!

När 2010 började hade jag aldrig kunnat gissa vad jag hade att vänta. Jag åkte två veckor till Thailand med mamma och det var underbart. Stränderna, människorna, öarna, maten, massagen, osv.
Och sen drog studentfirandet igång ganska ordentligt. Jag var bara sjutton, smet in på krogen titt som tätt och längtade till våren. En natt kom jag hem från en efterfest, tvättade bort sminket och kröp ner i sängen, för att några minuter senare dra på kläderna igen och hoppa in i en taxi. Kanske bland det galnast jag gjort. Och den natten sure did förändrade rätt mycket det här året. Jag har aldrig haft så många hjärtstopp eller dubbla hjärtslag som det här året.
Hade det kunnat bli bättre?
ja förmodligen, det var missöden och tårar och vad hände? jo, det som alltid händer - livet! Och jag älskade det. Minnen som satt spår inte bara i hjärtat utan även mer synliga, fysiska spår. Och om det är något jag har svårt för, så är det att ångra saker!

Jag tog körkort och skaffade jobb (jag har alltid sagt, när jag fyller 18 ska jag börja jobba, samma vecka jobbar jag min första dag, jag är en tjej som vet vad jag vill och gör det!). Mitt första jobb, på en grill, det dög bra.


Hade världens bästa fylla-arton-års-helg
kring den 5 mars, med myskalas och partaj med start på badhuset som hela tjejgänget överraskade mig med efter en afterski. Kunde inte ha fått en bättre present.Jag började strunta totalt i skolan vilket är ganska oballt iofs, men efter helger med jobb och festande så somnar man på några lektioner i veckan och eftersom jag kom in på min utbidlning efter första urvalet så är det väldigt mycket skit samma idag!
I och med alla fester hade vi en hel del bakisdagar och den här hemma hos Ronja minns jag så väl. Jag hade en superpirrig hemlighet inom mig som jag haft i en hel vecka, vilket var väldigt lång tid för oss. det var en sådan grej som "det här bara måste jag berätta!".


Och det här var en bild från förfest till den mest spårade kvällen i mitt liv, kanske, på sätt och vis. Ni vet den kvällen jag drack alldeles för mycket dyr champagne och fick lifta med polisbussen, haha. Vad kan jag säga, man lär sig av sina misstag?

Vi hade lite lugna kvällar också, såklart.

Klas fyllde år och hade rymdfest! Det var ballt.


Våren smög sig på och vi grillade, körde skoter och lite sånt och avslutade nästan alltid med en afterski. Livet lekte! Jag agerade även väldigt mycket fyllechaffis efter min hyfsat spårade utekväll.


Chaffade runt i den här partybussen ett gäng timmar och träffade bland annat lite nytt och roligt folk.

Det blev ännu lite mer vårigt med skinnjackor och tygskor. Och som ni ser ni söderlänningar, våren för oss innefattar väldigt mycket snö, hahaJag längtade lite till sommaren och önskade att man kunde gå klädd i shorts. Men kjol och strumpisar fick duga ett tag till. I april stannade livet upp lite grann, för någon sekund, men tog ganska snabbt fart igen och om det inte hade gått som det gick, med halvbrustna hjärtan och viktiga beslut, vet jag inte hur mitt liv hade sett ut idag. Tur att saker och ting, trots att det var lite jobbigt, blev som de blev!


Det var i början av 2010 som jag verkligen fick prova på min förmåga att ta saker och ting med en klackspark! och shit så bra det gick.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback