F, som i..

Det hade lyckats riktigt bra med att göra en hemsk tenta till oss idag. Det kändes ungefär som att spela i ett choklad-hjul på Liseberg, där förlusten skulle vara att måsta åka uppskjutet tre gånger i rad. Då kan ni gissa vilken klump i magen jag hade (uppskjutet EN gång är way too much för mig).
Och ni vet när man står där vid hjulet vad man tänker "åh, hoppas hoppas jag vinner!". Och man har inte en aning.

Så var det. Det jag skrev kan lika gärna vara fel som det kan vara rätt.
Och ja, det känns som att oddsen för att mitt lilla tankesätt skulle vara det rätta, är lite för liten. Så, f som i fan, eventuellt som i fail.

Och vad gör man då? Ser det positiva. Omtentorna ligger första veckan i juni vilket innebär att jag får turen att måsta stanna här ytterligare en vecka (och det känns bra, att kunna skjuta på återvändandet till norrland - fast jag ska erkänna att jag i en millisekund hann sakna gällivare lite idag. När solen lyste upp all snö, så svepte ett litet litet saknande förbi. Och lika snabbt var det borta.).


Utöver det så drömmer man sig bort till
244 svenska låtar och hugger in på nästa kurs.

Kommentarer
Postat av: Emma

Jaaaa! Vilket jävla hittepå till tenta det var. Usch! Dags att lägga på Thomas (brolin) Ravelli tänk- det vill säga överdrivet positivt. Nu tar vi en macro-revanch :)

Postat av: Mammi dear

En tenta jag missade på 80-talet

kändes just då som sjukt galet

hela värden rasade just då

i dag kan jag ej känslan förstå

det är bara att kämpa på

för livet är mycket mer än så

kram ;.)2011-03-20 @ 01:10:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback