inspirerande förebilder

Lite kul att jag råkade se på Time Out igår där Thomas Ravelli var med och sedan idag råkar hamna på hans föreläsning som han tydligen hade på skolan! Och hur typiskt mig är det inte att knappt veta vem han är? Jag får skylla det på att jag endast var 2 år 1994 och att all sport på tv och så har min pappa nog försökt hålla mig befriad ifrån!


Han var iallafall mycket inspirerande! Bra med humor hade han också ju. Åh det finns så mycket jag skulle vilja åka runt och föreläsa om, ni vet alla inspirerande föreläsningar man går på? Tänk att få slå ihop alla... Fast hur mycket information är vi egentligen kapabla att ta in, förmodligen inte så mycket.. Synd, med tanke på vad mycket så många har att lära. Jag känner mig på god väg iallafall!

Imorses i nyhetsmorgon var Wonna I de Jong med, som deltagit i den hemliga miljonären. Älskar att hon var så härligt öppen med sin förmögenhet och under programmet säger att "nej jag har inte så många vänner", när de talar om avundsjuka och så.

Tänk vad många som skulle irritera ihjäl sig om man var mer öppen med allt bra i ens liv. Jag hatar att säga att något är typiskt svenskt, men det är väl så det är. Folk äälskar att ha saker att störa sig på hos andra, att lägga energin på så fruktansvärt meningslösa saker. Bara därför kan det vara kul att provocera folk, för man vet att det är så många som bryr sig fast än de inte borde... Haha!

Och apro på förebilder, min absolut största förebild måste vara Isabella Löwengrip. Det är en kvinna jag beundrar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback