deppish söndag

förlusten igår var HEMSK, jag ville bara gråta. så illa var det :) och vi ska inte ens prata om hur utklassade vi blev. och under hela matchen fick jag sitta där på bänken och plågas, ångest som bara den.. helt sjukt. håh vad jag hade viljat spela!
och idag, antnäs spelar iaf schysst till skillnad från vråken jävlarna vi mötte igår. värsta laget ever!! så ah, de var duktiga + att så många av oss var sjuka. men men, förlust idag också. med way to stor poängskillnad.

som tur var blev det en himla rolig kväll igår =) elins födelsedag behövde ett bra avslut och det fick den, eller hur elin? :) så arg som hon blev under matchen så var det ju tur det, utvisad 3e matchen i rad ;)
joo men först var vi hos henne och fikade massa gött sen gick vi till natta på andrasidan och spelade lite spel och sådant. blev en sån kväll man bara skrattar hela tiden, även åt ingenting ibland =)
har lite fin fina bilder som kommer in nån dag.

något trött var jag igår, piggnade till först på kvällen.
och i morse fick jag ju inte sova ut heller. upp klockan 10 och direkt till matchen.
sen förlust och hem så sov jag i två timmar. i det lilla rummet som vi bara har massa skrot i, så mysigt! och allt jag drömde var sjukt verkligt :O visste knappt om jag sov eller var vaken =) haha scary.
sen när jag vaknade så hade pappa gjort laxsoppa som jag inte gillade, så jag åt kärleksmums till middag =) gott och nyttigt, right? :)
och eftersom det inte hänt något vidare roligt idag är man fortfarande depp efter matchen.. kuljul!

nu väntar historieboken på mig, I hate it! och imorn föreläsning halv 9 som blev inställd förra måndagen. oh gosh, it sucks.

tjing

oj, oj, oj, can't believe it :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback