new

nu dumpar jag dig käre blogg :P vi ses HÄR!

tillsammans är ni underbara <3

Tjoooooooooaaa.. hua, tror fan nte ja är nå mindre förkyld idag inte.. :/
Har iaf pallrat mig till sps aula och kollat de söta drillflickorna som visade upp sina program som de ska ha på sm-kvalet nästa helg i linköping ^^ Miranda och Nina mina pärlor var så fina och så duktiga i sin balettliknande utstyrsel^^ tihihiuu..
Jag var där med mina andra pärlor Elin Anna och Hanna : )


Jag sitter och kollar lite på tv nu, det är inget bra. men är så trött :/ och borde göra arbetet om u-land, började lite men orkade inget mera.
och det är så konstigt för ja har ingen matlust :S jag åt lite lunch bara för att varm mat är så skönt för halsen och sen råkade ja när ja hostade , kräkas upp allting så aah. :S å inte är jag hungrig, men mamma gör pizza till middag så ja lär ju käka iaf ^^ hihi.. det är tur att man är en sån maaatlover : D

inte kan jag stanna hemma från skolan i morn heller, missar på tok för mkt, tisdag kan jag inte heller stanna hemma , vi har både so och matteprov då så, onsdag har vi bild och ja borde inte missa en till bildlektion nu, torsdag, ja möjligtvis kan ja stanna hemma dåå.. men då lär ja ju vara friskare trots att ja vart i skolan ådå äre ju ingen ide så jadu :P höhö ^ ^


When Angels Cry, When Birds Dont Fly
When Snow Is Hot , When Sun Is Not
When Love Is Free, When Blind Can See
When this is something we can go trough
I will stop loving you ♥

:/

Tänk er själv att vakna tjugo i åtta på en lördag morron, man blir väckt av smärtan i hals och för att man nästan kvävs för att näsan är så täppt. Det enda man vill är att fortsätta sova, men det går inte för man kan inte andas.
Man går upp och dricker te med vitlök i och inte ens det hjälper, kollar klart filmen man somnade till kvällen innan och då förstår man ju hela filmen när man sett slutet såklart, sedan går man upp igen och dricker en till kopp te, denna gången utan vitlök. Det lindrar lite i halsen men inget vidare.
Man kommer på att om jag duschar kanske det blir bättre, man duschar i en halvtimma, tvättar håret och allt. Lite kanske det hjälper.. när man kommer ut från duschen kännr man att man är hungrig.
Men först torkar man håret och sedan går man för att äta något. Då man plötsligt märker att man inte alls har nån matlust eftersom det gör så ont i halsen.
Då är klockan 10 och man har varit vaken i två timmar, när allt man ville vara att sova och det hade gått också.. om det inte var för den här jävla förkyldningen! ! !!


match om två timmar : ) inte för att jag kan spela men :/ ska ju dit iaf =)

igår kollade jag Deja vu, den var ganska bra :) men lite konstig.. aja, den dög iaf :)


nu måste jag gå och snyta mig ...........
GUD, jag ber dig.. gör mig frisk!!! NUUUUU!!! snälla?(A)

för(fuck)kyld

ibland är man så aaaarg att man itne vet vad man ska göra, det var jag nyss  och lite nu och jag kmmer vara de i morn :@oaehrwjt4wö0öoh40ioenjseuihgghgbylfdihhaeU4WYÖOZSERGHNLOFDHUHSGLIURHGUIH

men men..

annars är allt så bra så BRA (;

tihuhu  ♥

/hittade min gamla
blogg ^^ hmm : P

-
uppdatering 16.39

Sitter här och chillar. Dricker te med halstabletter och vitlök i :( stackars mig, det är asäckligt men säkert bra för min hals å allt dedära.  jag lovar jag har aldrig druckit nåt äckligare. men nu äre slut :D

En barnvakt är en tonåring som leker vuxen
 medan de vuxna är ute och beter sig som tonåringar.  - Madonna

188539-3

188539-3
hej .
idag är jag sjukare, mkt mkt ont i halsen den är helt röd. ni ser min ilska på bilden ju ;P men kanske inte  borde skrika, sjunga och prata så mkt hela dagarna? : ) jag och anna har iaf spenderat eftermiddagen med att sova i hennes säng, helt döda båda två. ( :

nu ska jag se på OC och sen så äre topmodel, engelska måste jag plugga också :/ no time for that men måste. har läxa till imorn.

hejdå !

<3

188539-2

J

Det är inte alltid så lätt
men ibland är allting bara för lätt
 och då undrar man om inte någonting är fel
och när man undrar så blir det så där jobbigt igen
då inser man att egentligen var det inte lätt i början
man glömde bara bort det svåra för en stund
och levde i sen egen lyckliga värld
sen började man tänka igen
Whatever :)

Idag har jag varit med min käraste kusin ♥ du är sötast i hela vida världen
i morron åker du hem. .. men vi räknade och det var bara 40 dagar tills hela eran
familjen kommer hit igen : ) det är inte länge !

I morron måste jag gå till skolan. i morron ska jag plugga. i morron har jag träning : ) i morron är jag frisk. .

y = kx + m


^_^

Nu äre bara lite mer än två veckor kvar tills jag blir femton! ; P Å mindre än två veckor kvar tills Mirri blir sexton och det är två dagar sen Nina blev sexton.. riktiga gamlingar dom där tjejorna.. ; )
Ah och jag vet inte vad jag ska önska mig dåå.. typ nåt?! men ja tänkte eftersom jag får mitt hmpaket en vecka efter kan ju de vara som en present. eftersom jag har beställt rätt så mkt : P å bara för de måste ja gå in på hm nu och kolla lite ( A ) 


När mamma har åkt å handlat presentpapper ska jag slå in Hannas present : )
 för vi ska ju dit ikv! Kuul : )Nu ska jag gå och måla naglarna.. Bye ♥

^- piiimp

Nu äre helg igen dårå : ) Sköönt, inte nu för att det har varit en speciellt jobbig vecka. Sovmorron månda, tisda ledig, onsda & torsda åsså slutar man ju tolv idag + en dansuppvisnings så vi slapp en och en halvlektion^^ fast den där dansen var verkligen seg, 40 minuter stod dom och svängde på armarna, typ. ;P
men de är ändå alltid skönt me helg (:

Kusin sitter i soffan och kollar på tv så har det lugnt nu ett tag och får sitta här ifred ;P Haha. nedå, han den "stora" sjuåringen är så sööt så. Hans mun går i ETT och han babblar på om allt möjligt..! ^_^
I morron  ska jag och my lovahs på kaaalas hos Honey Bunny, Hanna ; ) Har köpt jättifin present (hoppas jaag hon tycker iaf).

Aja, skriver annan daaaag =) Pösshejråååw - ♥

-

Gå och dö , försvinn, låt mig vara in my wonderful dreamworld. Bara en stund till..
Du förstår, ibland känns de bara så.. men snart.. väldigt snart faktiskt så blire kul : ) hoppas jag.
- ♥


HOME SWEET HOME

188539-1

Hemma igen : )
Kusin är borta ett tag så har lite lugn och ro nu, borde gå och jobba lite matte men det är så svårt å trök^^
Ska lägga in bilderna jag har fotat i Tjotti i bd:n snart : ) http://jempan.bilddagboken.se , ni ser ju där uppe vad fint de är i Tjotti : )
I morrn är det skolan igen, tur att vi inte har så lång dag, sen så äre helg. Borta match i Kiruna ^ ^ Får se om jag ska åka på den eller stanna med kusinvitaminus.

pussis ♣

I wanna love you ?

Vet ni vad? Jag är ledig onsdag och torsdag :) slipper skolan och ska bara vara och mysa med min sööwta kusin^^ för ni är så avundsjuuuka! : D hihihi.
så ni kommer inte se mig på ett tag, men deppa inte ihop alldeles för mkt.. för jag kommer ju hem igen : ) som tur är , ah för er iaf ; ) hihi^^

nu ska jag kolla the voice, sedan packa och sen så.. tjing : )<3

today is tomorrow yesterday

Igår kom kusinen från göteborg :) trevlans.. ska vara ledig onsdag och torsdag och vara me han åde hos mormor i tjotti! =) de ni, jag får vara ledig medan ni är skooowlan :)
nu ska jag gå och plocka ur diskmaskinen och sen om 3 och ½ timma har vi trening
^_^ fys, jobbigt ;/ men efter lördagens match är det vad vi behöver.. = |
fredag matteprov, kmr inte orka plugga till de ;S och nästa fredag inlämning av so arbete.. det enda våran lärare lever för är verkligen sitt jobb som samhällslärare. suck.. :P

jenniferjempan♥