:/

Tänk er själv att vakna tjugo i åtta på en lördag morron, man blir väckt av smärtan i hals och för att man nästan kvävs för att näsan är så täppt. Det enda man vill är att fortsätta sova, men det går inte för man kan inte andas.
Man går upp och dricker te med vitlök i och inte ens det hjälper, kollar klart filmen man somnade till kvällen innan och då förstår man ju hela filmen när man sett slutet såklart, sedan går man upp igen och dricker en till kopp te, denna gången utan vitlök. Det lindrar lite i halsen men inget vidare.
Man kommer på att om jag duschar kanske det blir bättre, man duschar i en halvtimma, tvättar håret och allt. Lite kanske det hjälper.. när man kommer ut från duschen kännr man att man är hungrig.
Men först torkar man håret och sedan går man för att äta något. Då man plötsligt märker att man inte alls har nån matlust eftersom det gör så ont i halsen.
Då är klockan 10 och man har varit vaken i två timmar, när allt man ville vara att sova och det hade gått också.. om det inte var för den här jävla förkyldningen! ! !!


match om två timmar : ) inte för att jag kan spela men :/ ska ju dit iaf =)

igår kollade jag Deja vu, den var ganska bra :) men lite konstig.. aja, den dög iaf :)


nu måste jag gå och snyta mig ...........
GUD, jag ber dig.. gör mig frisk!!! NUUUUU!!! snälla?(A)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback