I loved you first, I loved you first

Mycket man har gjort idag då. naat.
började nio och ringde till och med och väckte nina så hon skulle vakna i tid i morse, men ungen försov ju sig iaf. haha, förvånad? nej. =)
så i skolan försökte våra mentorer förklara för oss vad vi skulle göra idag och imorn, våran klass är bara för trög =) haha.. ja sen gjorde vi en jättefin samhällsskylt också när vi ska och hämta de förvirrade och asblyga niorna imorn. sen historieprovet måste vara det jobbigaste provet jag gjort, vg/mvg uppgiften var inte alls kul. det var som så segt att skriva, kom nog inte på nåt bra och får aldrig ett mvg på den. tog dessutom nästan 1 och en halv timma, jag ronja nina vicki å sara satt kvar längst. typ aslänge. sköönt att det är ur världen nu då!

å så har jag varit hos sjukgymnasten idag igen, jag blir så sur. hon säger typ att jag får springa , ja ba men får ja springa 1 km? näää de är för långt. man ba jaha, ska ja springa 10 meter lr nåt då.. argh, knäet är iaf inte bra än. men nu får jag tydligen gå ut och promma. hojj. ut i snön. fast jag ska dit och gå på deras springband också, hon ville ha "Koll" på mig. hrmm..
ni förstår inte hur lyckliga ni borde vara, alla där ute! så jävla lyckligast i världen och var det. för det är inte jag.

sen har jag sovit i nästan 2 timmar. beehövdes.
ska snart åka till träningen. lalaaa. varför ska jag alltid ha nåt fel? förkyld i två år, sen ett fucked up knä. tack !
och min familj blir man ju inte annat än galen på..
ta mig härifrån? :)

hahaha har ni hört den där låten, i need a hot boy i need a hot girl, helt sjuk x)

jaja, tjingeling..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback