I seem to have loved you in numberless forms, numberless times, in life after life, in age after age forever.

helgen i kiruna var kall och blåsig, medan vi var utomhus. annars var den rätt så kul =)
idol och fredag hela veckan blev det på kvällen när vi kom fram, men vi lyssnade inte ett ord av vad dom sa på tvn =) vi hade sjukt mycket att prata om, så det fanns helt enkelt inte tid till att kolla på tvn.
vi missade till och med vem som åkte ut ur idol , vi stängde av tvn just innan vi för vi skulle höra nåt vi filmat. haha.
jag lyckas ju alltid också säga några kommentarer på film som man dör av skratt åt efteråt.

på lördagen gick vi upp med tuppen, nästan.. klockan 9 =) haha. för vi skulle följa med elin till hallen vart hon skulle dömma så vi hittade..
sen blev det shopping i alla de otroligt många affärerna.. naaat! men köpte iaf en väska och en plånbok =)
efter det gick vi och sov på läktaren en stund innan elin var klar.
på kvällen myste vi framför tvn med chokladmousse och frukt coctail =)
jag och anna fick iaf sova ut på söndagen sen packade vi ihop alla saker och gick till hallen.. vi hann med en riktig jävla disskussion oss emellan också. haha man kan ju inte annat än skratta nu åt det =) vi var typ såå nära catfight! det är nog rätt sjukt vad vi kan tjafsa och om sånna småsaker så de finns inte! men du är ändå sjukt bra och vi säger likadana saker samtidigt hela tiden =) haha <3

innan vi skulle med tåget så gick vi å köpte hämtpizza. "jag har gjort extra stor pizza till dig" hahaha. tack då ;) och den pizzan försvann snabbt  väl inne på tåget.

idag har jag varit och tränat hos sjukgym. sen hämtat paket. och skorna passade inte! hrmmm. sen var det träning så gick det och kollade =)
nu önskar jag att jag kunde hoppa i säng så jag inte är allt för trött i morn. får ju se hur det blir med de då..

godnatt

image228

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback