Lär av andras misstag

och det tänker jag göra i vissa fall, av min föräldrar exempelvis.. blir så sjukt less, det ligger småprylar över hela huset, och så mycket saker man kan ha alltså. tänker aldrig någonsin bo i ett sånt här stort hus där det finns plats med så mycket saker.
kommer nog bli helt tokig om jag skaffar barn också =) eller en man som inte kan plocka bort efter sig. men jag får väl lära dom också.
vårat köksbord ser ut som ett skrivbord, kan ju dels bero på att det väldigt ofta står nån av de bärbara på bordet. men iaf =) sjukt jobbigt.
fast jag har lite svårt att tänka mig hur det kommer att funka när jag väl flyttar till nåt eget. haha =) typ lycka till vaaa.

och jag tänker verkligen inte låta min barn köpa dyra kläder när dom är 12-14 som dom ångrar året senare =) jag ska lära dom att tänka sig för vääldigt noga.. och då kan man väl säga att jag lär andra av mina misstag? =) för det kommer dom bara uppskatta, kan jag lova.

hmm finns mycket man tänker hur man ska göra när man flyttar hemifrån och väl får barn. haha man kan ju alltid önska att det väl blir så =)

nu har jag skalat potatis i en halvtimma, så trååkigt. men så duktigt av mig =) behöver fjäska nu så jag får beställa lite skor å väska åsånt =)
tänkte ta och städa lite mer, damsuga osv.. dom blir alltid så glada då! :D haha
fast kom på att det komme rjag inte palla med alla saker. nej nu blev jag bara sur. hoppas potatisskalandet och lite klagande om mitt knä räcker för att få beställa skorna å väskan iaf =) haha

tjingeling

Kommentarer
Postat av: R

Om du ska lära dina barn av dina misstag, så är det bästa att dom får göra misstaget själv.. och sedan lära sig av det:) Tänk själv när du var 12. Skulle du lärt dig av din mammas misstag om hon sa "Nej, du ska inte köpa dyra kläder.. det gjorde jag och jag ångrade det".

2007-11-18 @ 17:26:54
Postat av: jemp

kan ju bara gissa vem du är.. haha jag skulle nog inte ha lyssnat, men jag ska lära dom att inte bara köpa för att köpa osv, svårt att förklara ^^

2007-11-18 @ 17:41:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback