Never give up on something you can't go a day without thinking about

saknade den där uppe på min blogg så måste få ha den som rubrik =) santsantsant

idag har jag lyckats hålla mig ett tag från datorn. gör ju inte annat när jag är hemma. men såg på en film ist =)
vet inte om jag ska orka åka och kolla träningen ikväll, hade behövt träna lite på spanska provet tills imorn. får se vad som känns mest lockande. det suger i alla fall att mitt knä inte är bra, ingen kan förstå hur jobbigt det är lika lite som jag förstår vissa saker. huhu..

idag hade vi spanska, sen matte. fick mvg på provet iaf, men kan ju inte säga att det var svåraste provet precis. sen hade vi svenska och fick ingenting gjort där =) åsen lyssnade vi på en författare, det var väldigt svårt att hålla ögonen öppna kan jag ju säga. undra om jag ska lyckas med en tidig kväll ikv?! knappast va..

sen vill jag bara säga till er, att om ni har något om MIG att säga, något ni inte gillar eller stör er på . så säg det till mig istället för att säga det till någon annan.. det är okej. :) okej? det är much better än att få höra det på annat håll.
något jag vill tillägga är ju.. behandla folk som du själv vill bli behandlad alltså gör inte saker själv som du stör dig på hos andra. väldigt smart, right? =)
hiho..

det kliar i min panna, kanske för att jag haft buff hela dagen? jobbigt iaf. men nu ska jag gå och göra nåt annat. läs och ta åt er =) tjing


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback