The day you die is a day worth living for

händer inte mycket just nu, den här veckan har gått fort som bara den.. säger jag alltid va? men det är så sant..
haft 2 prov, kanske därför, varit koncentrerad på dom och inte tänkt så mkt =)
den här helgen längtar jag till, för jag har aldrig känt så här mycket för att sova. ska bli riktigt skönt att inte behöva vakna av ljudet till väckarklockan.. det är för hemskt!
annars i helg kan man ju hoppas att något kul händer =)  inga planer iaf..
på söndag är det match i arvidsjaur, kan ju inte vara med. men det hade varit kul att åka dit och träffa basketvännerna där =) var ju ett tag sen man träffade dem.  hrmm, att kliva upp till 8 är däremot inte så lockande.. så lutar nog att jag stannar hemma. lite synd , men ah..

jag har tänkt på en sak, som jag inte förstår. heter det dålig ovana eller dålig vana.
för en ovana är väl redan dålig? för man säger väl en bra vana? men säger man ändå dålig ovana eller vana? nej det fattar jag inte, det är för virrigt.. tur att jag är smart om annat, tex matteprovet idag. det var lätt. fast det var jag inte ensam om å tycka, så jag kanske inte är så smart ändå =) eller?
svenska berätta beskriva har vi också haft , satt i 3 timmar. tog inte ens lunch. kom verkligen inte på ett skit i början och den blev antagligen helt kass. som av en fem åring. äre nån gång jag har fantasi så är det på kvällen. DÅ kommer jag på ALLT! men inte annars., men what ever =)

det finns en grej som skrämmer mig och det är att hamna själv här kvar i gällivare 21 år gammal. det skulle vara döden! därför tänker jag inte låta det hända =)
mina första planer är att välja företags, tror jag. då kan man få jobb på bank har jag hört. en bank i göteborg, skulle inte vara helt fel.  hmm..

den bästa tiden har nog redan varit och det var nog när man var barn.
så lite man visste då och bättre ju mindre man vet. inget att oroa sig över. bara vara.. för vad händer nu, plugga plugga plugga för att få ett jobb så man överlever. sen jobbar man och skaffar jobbiga ungar som man måste uppfostra osv.. sen när man slutar jobba är man nästan döende och får baka bullar till sina barnbarn..
en till sak som är såå läskig är att vi alla kommer dö. jag kommer aldrig någonsin vara ett litet barn igen. om man nu inte föds om, men då är ju inte jag jag.. det är riktigt läskigt..

image230

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback