vinter yes it is

har precis kommit hem från resan till luleå för att kolla på plannja, det var ju då lite segt att åka bil så länge.. ( oj bil , menade buss märkte jag när jag skrivit klart hela allt ) fast hade nog inte haft något vettigare att göra här hemma i snön =) shieeeses vad det har snöat hela dagen asså. I luleå hade dom ingen snö =) bara massa regn.
matchen vanns av plannja ofc. =) sen han vi å ta en hammis på max innan vi skulle hem och jag visade kanske lite för mycket av min tröga sida. huhu. vet inte vart den kommer ifrån =) när jag skulle säga vad jag ville ha på max ex. ska du beställa? "ah en hamburgare" hurdan? "en vanlig" haha hmm okej om jag frågar såhär då vad vill du ha på den och hur stor? "eeh".. haha inte äre lätt =)

känns som om man hunnit med en del idag, var liksom väääldigt länge sen vi var i skolan känns de som.
vaknade 20 min innan bussen gick i morse och nina 10 minuter innan den gick, för att ja ringde och väckte henne. men vi fick skjuss med hennes farfar ist =)
det är typ sånt som gör vardagen lite bättre, att slippa åka buss. HA HA

igår tog jag mig till träningen iaf och tittade på den =) gick till och med dit och mitt knä har blivit mycket bättre. var nog tack vare det underbara badet i vårat badkar som jag tog. haha :) måste göra det igen, är ju inte så väldigt roligt med ett konstigt knä.. hrmmm.. !!
jo å igår i skolan när vi skulle gå hem så skulle vi gå igenom bibblo med klockan var ganska mkt så de var helt mörkt där inne. vi ba , ååh dom har stängt. å vicky "eller så är det bara massa negrar där inne" :) hahaha

på söndag är det hemma match i sjöpen, klockan elva. BE THERE OR DIE!

just nu känns sängen väldigt efterlängtat. godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback