._.

hojja vad trött jag var idag, precis som jag skrev igår att jag troligt skulle vara ;) inte så svårt uträknat faktiskt :P somnade efter tolv igår och upp tio över sju imorse, tjugo minuter innan jag stack till skolan. fattar inte hur jag hann? :P hann slänga i mej en macka medan jag typ klädde på mej åså ;) haha . ja så har blivit alldles för lite sömn från i söndags. så jag var typ så trött man bara kan bli idag när jag kom hem från skolan.
gick å la mej under täcket och somnade på en gång ^^ sen sov jag i en och en halv timma typ. så jäkla skönt =)

idag har jag lärt mej mina första spanska ord föresten ;) me llamo jennifer. soy de svecia ( lr nåt liknande) vi vo en gällivare. och så kan jag siffrorna 0-10 . cero, uno, dos, tres, quatro, cinco, seis, siete, ocho, nueve och dies! ;D yeay.
spanskaläraren verkade bra med tanke på hur mkt jag redan kan? :P hahah. men de stavar lite konstigt?! typ llamo uttalas som "jamo" :P haha nånå.

ja så idag har jag typ inte gjort nånting speciellt. =)

ikv blir det att kolla på idol och spela in topmodel.. sen kollar jag väl de efter lr nåt. ;)
lr ju somna snabbt ikv också och härligt att vi börjar 10.10 imorn :)

just nu som vårat schema ser ut börjar vi 3 dagar, 10.10 och två dagar 8. men lärarna har sagt att detta bara är ett tillfälligt schema och det hoppas jag verkligen eftersom vi har bara 5 minuer efter idrotten?! och vi som har musik har 2 musiklektioner å de som har bild bara 1. så ah.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
image139
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback