sjuk


Det blev ingen skola för mig idag. Men vaknade ändå klockan åtta och kollade på Sandor/Ida. sen gick jag ner och åt frukost och hamnade här i soffan vart jag ligger just nu. lånar mammas laptop, orkar inte gå upp. haha. det känns ärligt talat som att min hals blöder, och det är typ ingen härlig feeling precis. och har vart asslemmig i halsen också så typ hostat till jag kräks och det är så jäkla jobbigt att man bara vill dö.. men jag överlevde och ligger å kollar på the voice nu och smsar med bebbs och nina. nina har tydligen tappat sin skåpnyckel.. är jag förvånad? :)
har hunnit med att kolla idol som jag spelade in igår också, ikv ska jag se det och topmodel sthlm.'

min soffa kom idag, fast den skulle egentoligen komma nästa vecka. då måste den väl bara monteras ihop?! som allting från ikea. jag ska då i alla fall inte ringa anna och be om hjälp haha ;) isåfall rebecca, hon är ju proffset på allt! fast de blir nog pappa som får skruva ihop och jag får visa hur man gör. mina föräldrar är typ oteknikast ever så.

det är inget bra på tv så vet inte vad jag ska sysselsätta mej med just nu. kanske äta glass? det är gott. fast iofs är det ju lunch tid nu så kanske får äta soppa ist . inte lika gott.

hej då

19.20
jag hade tur, mami kom hem med kyckling till mej :) så jag slapp både glassen och soppan.
och sen somnade jag naturligvist i simpsons reklamen idag igen. sov i nästan 2 timmar och jag kan fortfarande inte prata eller det går säkert men gör typ sjukt ont i halsen. får se om de blir skola i morn. iaf skulle vi göra en novellanalys av en novell och den var typ skittrist man fick typ ångest och kände sig helt instäng av att läsa den. fy fan vad fan lär man sig av att göra en jävla novellanalys?! och nu säger malin att hon har skrivit fem a4 sidor?! :O omg>!!!! jag trodde vi skulle göra den på nåra rader. huhu. jag tänker då inte göra nåt långt!

jag är verkligen sjuk, det känns som att jag har sprungit i en timma typ när jag går upp för trappen och känner mej helt slut av att böja mer ner för att ta upp något eller så. hmmmm. hoho

snart börjar i alla fall idol. och jag vet inte vad jag ska göra med min hals, ingenting hjälper ju! :/
nu regnar det ute också >_<

tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback