All början är lätt, när man jämför den med slutet

toodeloo.
idag har det varit en fin dag och den ha jag njutit av uppe på dundret samma sträcka som igår med evelyn, lisa och ermina. Det var superhärligt! Dock lite jobbigare idag då det var varmare men det som inte dödar gör dig starkare, så det var väl bara bra antar jag!
det är typ vad jag har hunnit med idag, duscha och äta också. Åt någon sorts fisk till middag, kokos panerad med grönsaker och nudlar. gött och rätt så nyttigt tror jag, inte nudlarna då men..

igår kväll blev det ändrade planer, åkte hem till Jennifers farmor och blev där en stund, där var jenn, lisa, ermina och madde. sen kom niklas och några av hans vänner. Nina dök också upp.. Spelade med andra ord och det var bara ett enda virr varr. Men sen åkte vi iallafall till niklas syster, det var lite roligare. spelade guitar hero och buzz, ganska kul, faktiskt. sen höll vi på att somna så åkte hem vid två..

nu
ska jag strax till Lisa och kika lite film med hon och jennifer och kanske ermina och nina, ska höra med dom!och apro på att mitt rum är stökigt
och det kan komma djur som min mamma tjatar på mig om är att hon har tvättat sin skoteroverall idag för första gången sen hon köpte den för 30 år sen, fräscht mamma fräscht!

puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback