Godmorgon världen

Igår var Anna förbi här och sen skulle vi och grilla med Nina, Emina, Ida, Jennie och Jennifer. Det blev att alla vi gick och grillade utom Ermina, hrmm. Det var supermysigt vid strandpromenaden, vi fick till och med eld utan tändvätska, höll på att skriva tändstickor hehe.. King. Blev där ett tag, niklas och kribban kom också och fick besök av lite andra.
Vid halv ett åkte vi hem och då följde Nina med till mig och sov här.

Vi har vaknat för typ en halvtimma sen... tidigare imorse vaknade jag till och hörde väärldens irriterigaste ljud, trodde det var typ en borr eller gräsklippare. Men nu kikade jag ut genom fönstret och såg att det var en radiostyrd bil, gah!

Precis när jag duschat och Nina hoppat i duschen så står jag i underkläder eller undies som modebloggerskona, då plingar det på dörren! Eftersom ingen öppnar fattar jag att min bror inte är hemma så jag sliter handduken från huvudet och springer ner. Då är det en kille som ska lämna ett paket han ser lite förvånad och nervös ut när jag öppnar dörren, sträcker fram paketet och typ HÄR! vart jag skulle skriva. haha, han får skylla sig själv om man plingar på så här på tidiga morronen.,.
next: frukost, fix, stan!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback