A hug is worth a thousand words, a friend is worth more.

Hej hallå på er!

Igår hann jag bara duscha och fixa mig så kom kusinerna och de hit för att käka middag åså.. Umgicks me de ett tag och vi åt kalkon, första gången jag åt de, förutom som pålägg. Det smakade som kyckling.. Ja iallafall.. Sen gick jag till Anna vid tio tiden ungefär. Blev där en stund och sen gick vi ut och när de gick till Hanna gick jag till mirris mormor var hon, Nina och Kristoffer var, även mirris lillasyster och deras kusin.
Vi spela fia med knuff och det var riktigt spännande, haha... trevligt var det också.. Mirris mormor tyckte det var så kallt ute, (tyckte jag också med bara skinnjacka i typ -17?), så hon tyckte vi skulle sova över jag och Nina också, så det gjorde vi.. Fikade kvällsfika, sen tänkte vi gå och sova.. men då la vi oss och tittade på ice age 2, den är så bra! supermysigt var det också..

Idag vaknade vi vid elva, jag vaknade redan 9 och trodde inte jag skulle kunna somna men det gjorde jag. Sov riktigt bra också trots att kudden var lite platt och trots att jag är kräsen. hehe. Så åt vi frukost och spelade sen mix max, de där gamla spelet om ni kommer ihåg? Haha, det var jag sämst i, men jag vann faktiskt i fia!

Aah iaf sen fick jag en liten prom då vi gick förbi husmans en sväng först sen för att sola, men jag gick hem när de gick och solade istället.. Så nu ska jag bara hoppa i duschen, sen ska vi åka å handla åså för vi ska laga middag ikväll.. myspys.

Ha det så bra allihopa, njut av de sista dagarna på lovet! puss och kram


en ny version på denna mysiga låt som är så hösten -06.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback