annandag påsk

Vet inte vad det är för speciellt med den dagen, men jag vet att alla affärer är stängda. Synd, för jag hade behövt åka till ericsson, det får bli imorn.
Imorse har jag ställt klockan för att inte sova bort hela dagen, men elin väckte mig redan klockan 9 med ett sms. Och jag vaknade fast jag hade på tyst.. Sen somnade jag om och gick upp kl elva. Har hunnit äta frukost, packa upp lite från min väska och stoppat i tvättmaskinen.

Igår då när jag kom hem från tjotti var kusinen Felix här hos oss, han hade tydligen lessnat på dundret. Så satt och pratade med honom ett tag .. Sen kom Anna förbi med sin grannes hund och vi tog en prom. Vi gick hem och lämnade hunden och sen förbi ica och köpte blomkål, ananas och apelsinloka. Nyttigt or what?! Rebecca kom också och vi åkte till mig där vi åt blomkål med citron och salt och ananasen medan vi kollade på one tree hill. Nu har jag kollat klart säsong 4 och börjat på 5an.
Efter ett tag kom Hanna, Kalle, Emil och Alex... Vi bara satt, sen gick vi ut ett tag och till Hanna.. kl tolv åkte jag hem.

nu ska jag hoppa i duschen! tjingeling
en riktigt cool kille
image467

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback