debatt & gonatt

Ja, första gången jag såg på en debatt på tv tror jag.. Man blir lite virrig av det och inte lätt att hänga med när man är trött! Blondinbella är iallafall grym ;) Jag tror inte någon annan som inte har mode/shopping intresset kan förstå hur det känns att shoppa och bara titta på kläder! vilken känsla det är och hur roligt det är.. Det går nog inte och ärligt talat känner mig sig kränkt när de pratar som att vi ungdomar är helt dumma i huvudet och tror blint på vad alla modebloggare skriver och att vi skulle börja må dåligt pga det också.
Finns så många andra orsaker till att må dåligt. Jag tror mode och shopping, de som har det intresset, är en av sakerna som gör oss glada. Jag suktar efter att shoppa och kan kolla kläder på internet i evigheter, men jag deppar inte sönder för att jag inte kan köpa allt det jag hade önskat! Jag kanske drömmer lite men det gör mig nog bara glad av tanken.

klockan hann bli mycket ikväll, glömde bort att jag skulle duscha så det gjorde jag halv tio! nyss bytte jag sängkläder och så hamnade jag här. min säng ser fööör mysig ut, ni vet nog att jag älskar när det är nya sängkläder! för vem gör inte?! åh kolla bara på den. ska nog hoppa ner i duntäcket och sova iallafall 7 timmar.
image445

godnatt på er, you rock!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Hon var bara löjlig tycker jag och dom menade inte att folk som gillar att shoppa är dumma. Men vi "vanliga" ungar shoppar inte för 10 000 per månad. Det shoppar vi väl för per år eller något. Sen gnäller hon på miljöpolitiktjafs och sen säger att hon köper ekologiskt. Fin dubbelmoral. Typisk sthlmare. Enda jag beundrar henne för är att hon har bra självförtroende ^^

Postat av: Emelie

Nej, för det står ju i hennes blogg idag att hon gnäller på Maria att hon bara är negativ och har sitt miljöpolitiktjafs. Om man säger så visar det bara att man är oansvarig. Man ska inte se upp till henne, möjligtvis bara för att hon är stark i sig själv, tror på det hon vill och står för det hon tycker och gör. Men man kan ju inte begära mer av en borgare ^^

2008-03-14 @ 18:00:57
URL: http://emelievanamnet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback