fredag

Veckan har inte varit så tung men det är grymt skönt med fredag! ellerhur?
Har varit i skolan från 8-halv 12, gick rätt bra åså inget var jobbigt och på sh gjorde jag det av IRK-rapporten som skulle vara klart på måndag, yes!
sen när jag kom hem gjorde jag fruktsmoothie till lunch, idag börjar nyttiga livet som sagt ;) hehe. vi har godislöfte och inte dricka dricka heller, då blire att betala 100 kr till den andre.. rätt bra, för 100 kr skulle svida alldeles för mycket!
Jag har duschat, målat naglarna (riktigt knivigt med fransk manikyr) och tagit det lugnt.. senare skulle anna komma och så ska vi fixa oss för ikväll.

vet ni idag på bussen så satt jossan i min famn och när ronja hoppade av satte sig hon på hennes plats för de var ju så jobbigt och det var fyra sånna där säten mittemot varann. Då sa en tant och gubbe som stod brevid och tänkte tydligen sätta sig där, "det där var oförskämt", jossan ba "den som hinner först" så dom ba, "man ska låta gamlingar få sitta" typ.
och jag tyckte så synd om dom, de såg så gamla och ledsna ut och så söta tillsammans. men samtidigt ville jag ju inte att jossan skulle sitta på mig för de är tungt ;) och faktiskt så behöver inte sånna gamla åka buss om de tycker det är jobbigt att stå? lunchtid på fredagar är det mycket folk och då får man ta konsekvenserna! jag kanske är ung och kan stå men jag åker buss varje dag och finns det en sittplats, varför ska jag inte få ta den? de har ju typ rätt till färdtjänst.

tjingeling, ha en rolig fredag!

Kommentarer
Postat av: Jossan

Hahah huh vad hemsk jag känner mig nu, fast egentligen var det tanten som var oförskämdast :)

2008-03-07 @ 16:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback