fruktsmoothie och kaffe latte

Jag kom hem från skolan vid halv två, jag och Nina åkte förbi mondo innan och skulle köpa biljetter till lördag. Men det var stängt, lunch! De är nog de enda som har lunchstängt, dåligt! Som Nina sa, "de har alltid stängt när jag ska dit".
Blev ingen lunch i skolan idag, var så kallt ute så vi orkade inte gå de, 100?! meterna till maten. Haha.. så vi spenderade lunchen med lite kortspel. På matten lyckades jag tappa bort min miniräknare, helt spårlöst borta. Fast sen hittade jag den, på golvet :)
Nu när jag kom hem gjorde jag en fruktsmoothie som Jossan tipsade om idag, jättegott faktiskt! Aldrig tänkt på att man kan göra smootie med enbart frukt. Så drack jag den och mättade min hunger och fixade lite med några av uppgifterna på dagens att-göra-lista.
Fruktsmoothie tex: en apelsin, en banan, lite blåbär. Det var vad jag hade i, för jag hade inte så mycket annat. Och det funkade så bra så, perfekt mellanmål. Sen kan man ha ex. hallon, jordgubbar, björnbär osv. i =)

Vi känner oss ganska stora efter idag, ska börja med irk-rapporten. Typ en överseriös och astråkig rapport, det känns väldigt vuxet! Dock helt onödigt. Haha. Verkade dessutom ganska trixigt. Och vi fick veta NK provet idag, mvg-. Hoppas han får gott intryck av mig och ger mig bra betyg i idrott också! haha.

Nu ska jag städa och laddar därför med hög musik och en kaffe latte, jag gillar verkligen inte kaffe. Men man blir ju pigg av det, varför annars dricker man det? Och vispadmjölk är så gott, så där skummig ;) / J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback